>

Nieuws

Overnamen Tandtechnisch Laboratorium Zuidlaren

Geplaatst op 26 februari 2024

Met genoegen informeren wij u dat Dentaal Totaal van plan is om vanaf 1 april 2024 Tandtechnisch Laboratorium Zuidlaren over te nemen. Met het oog op de voortzetting van kwalitatieve zorg in de regio heeft Tandtechnisch Laboratorium besloten het laboratorium onder te brengen bij Dentaal Totaal. De heer J. Kiewit van TTL Zuidlaren zal de komende jaren nog actief blijven als zorgverlener binnen Dentaal Totaal en daarmee bijdragen aan de continuïteit. U kunt meer informatie vinden over Tandtechnisch Laboratorium Zuidlaren op https://tandtechnischlaboratoriumzuidlaren.nl/.

Voor u als klant van Tandtechnisch Laboratorium Zuidlaren, en in de toekomst als klant van Dentaal Totaal, zullen er slechts minimale veranderingen plaatsvinden als gevolg van deze overname. U kunt blijven vertrouwen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit waar u aan gewend bent. Uw werkstukken zullen met dezelfde zorgvuldigheid worden geleverd.

Tandtechnisch Laboratorium Zuidlaren zal blijven opereren vanaf de huidige locatie.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, staan wij tot uw beschikking via e-mail op: algemeen@dentaal-totaal.nl