>

Digitale tandtechniek

DIGITALE TANDTECHNIEK IS DE TOEKOMST

Omdat digitale tandtechniek de toekomst is, doen wij er alles aan om mee te gaan met de ontwikkelingen in de markt. Zo maken wij gebruik van verschillende toepassingen om een mooi en kwalitatief werkstuk te vervaardigen. Daarnaast blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen wij voor juist geschoolde medewerkers zodat wij u ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van kwalitatief hoogstaande werkstukken.

Scanner en 3-d printer

Een toenemend deel van ons werkproces wordt gedaan via onze digitale afdeling. Het gips en de werktafel maken ruimte voor de scanner en 3-d printer. Wij willen deze kennis niet alleen voor onszelf houden maar ook graag delen met onze opdrachtgevers. Ook in de tandartspraktijk zijn er mooie mogelijkheden voor het digitale werken. Ons werk wordt steeds nauwkeuriger en dat geeft een voorspelbaar eindresultaat.

 

Mondscanner

Wij ontvangen bestanden van alle mogelijke digitale mondscanners en kunnen daarmee ontwerpen maken van een werkstuk dat past bij de wensen van patiƫnt en opdrachtgever. Per e-mail of veilige smartphone app kunnen we een ontwerp opsturen voordat we het vervaardigen. Zo houden we de snelheid erin en bieden we bovendien zekerheid over het eindresultaat. Wilt u daarnaast hulp bij het inzetten van een mondscanner of wilt u dit eens proberen? Neem dan contact op met onze digitale afdeling via digitaal@dentaal-totaal.nl